RSS 2.0

Nybadad Loke

Loke nybadad!


Nu har Loke blivit badad. Han ser så liten och tanig ut när pälsen är blöt. Vi var tvugna att vara två, en håller och en tvättar. Jag klädde av mig tog katten och klev ner i badkaret och då började han flippa ut med ben och klor överallt. Han fastnade i huden vid mitt nyckelben och jag var tvungen att hålla honom stilla medans Emma tod ut klon ur mig. Men sen gick det rätt bra, fick några bra grepp på honom. Nu har han gått och lagt sig någonstans för att tvätta sig.


Vänner har gått på TVn i stort sett hela dagen när jag har varit väldigt okreativ. Emma har sytt lite på sin klänning och jag har mest suttit vid datorn och kikat runt. Imorgon jobbar jag mellan 14 och 2030 och innan det så ska jag skriva lite brev var det tänkt, kanske tvätta om det är ledigt.Söndag

Igår bjöd vi Anders o Sofie på middag. Det blev god fläskfilé med bulgursallad (Emma är grym i köket). När vi ätit började vi spela ett spel som heter Tokstolle. Det går ut på att man ska lista ut vilken av spelarna som är "Huvudpersonen" genom att de andra ska svara på frågor om personens karaktär. Jag är ganska dålig på sällskapsspel men vi hade trevlig och det slutade ändå med att jag vann. En fråga blev lite känslig och det kom fram saker så det blev en liten jobbig stämning ett tag men det blev tillslut bra och alla kramade varandra när kvällen var slut. Det är väl meningen men de man tycker om, man ska prata med varandra.

Nu har jag precis ätit ärtsoppa till lunch, från igår. Emma håller på att tina kyckling och ska göra något med brysselkål. Idag ska vi bada Loke tänkte vi, tvätta pälsen lite.

Första inlägget

Hej alla människor!
Nu startar jag min blogg. Jag har provat på det tidigare men då med hälsointriktning. Nu ska jag ha en personlig blogg. I början kommer den säkert att handla om min vardag men jag hoppas att med tiden att den kommer att bli intressant att läsa. Kanske skriva om sådant som är i nuet, vad som händer i Sverige, världen, Malmö och runt mig och min älskade Emma.
Idag
Sitter och väntar på att Anders o Sofie ska komma över, vi ska äta middag. Fläskfilé med bulgursallad blir det. Mums... Massor av snö ute och man kan väl säga att vintern är här. Skriver mer i nästa inlägg och jag kommer snart att uppdatera min profil så ni kan läsa vem jag är.Emma & Jag
Kvinnan jag vill spendera resten av mitt liv med!

Ha en underbar lördagkväll så hörs vi!