RSS 2.0

Måndag

Då var det dags igen. Vet inte riktigt vad som skrevs sist, glömde läsa det. Men lite har det hänt iaf. Fångad blev tyvärr inte så långvarig då två av skådespelarna har varit eller rättare sagt är sjuka. Jag har hunnit se föreställningen fyra gånger tror jag det blev och jag är väldigt nöjd! Idag hjälpte jag Partisanteatern igen med att flytta Stina Cuberick (kuben/kolossen de hade på scenen) till ett lager som MAF har. Kul att få hjälpa till, teater är verkligen roligt att gå och titta på och teatermänniskor är underbara!

Emma flyttade hem igen i lördags! :-) Men hon har varit sjuk under hela tiden, hennes mage är i uppror av någon anledning. Men skönt att hon är hemma!

Igår var det konsert på Debaser i Malmö! Driftwood spelade! En väldigt bra spelning, jag stod visserligen och filmade hela tiden så jag var mer inne i att försöka hålla hela bandet inom bilden.

Ha en underbar dag!Måndag igen

En ny vecka igen. Från och med idag har vi nytt schema på jobbet så vi får väl se om det fungerar eller om det blir ännu ett nytt schema. Byter schema ett par gånger om året så det är svårt att planera lite längre fram, en vecka går bra, kanske två. Menmen...

Kom precis upp igen efter att försökt få upp cykellåset. Eftersom att nyckeln gömmer sig någonstans så skulle jag försöka såga upp låset och det får jag ju säga att det var ett bra lås. Satt i 30 minuter med en bågfil och kom knappt en mm in i låset så det betyder ca 5 timmars sågning och det hinner jag inte idag, så det blir promenad till jobbet idag igen. Får nog banne mig köpa ett busskort istället när lönen kommer. Men ska ha i ordning en cykel också. Cyklar och jag verkar inte komma överens. Jag hade en bra cykel när jag flyttade ner men den var borta när jag hoppade av bussen en dag från jobb, nästa försvann utanför Hemköp när jag jobbade. Sen fick jag låna Emmas ena cykel och den var skev från början och sen helt plötsligt så låste sig hjulet, och då fick jag mammas gamla cykel och den fungerade bra hela vintern, nästan. Jag blev påkörd så den cykeln är också skev och går inte att använda. Sen hade jag en annan av cyklarna Emma hade, det blev punktering och när jag skulle laga den så märkte jag att hjulet rostat fast så det gick inte att få av hjulet. Kanske går men jag behöver lite smörj...

I onsdags var det premiär för Fångad! :-) Det var väldigt roligt! En väldigt bra story och väldigt bra genomfört av alla inblandade. Nu kommer jag tyvärr inte hinna se fler föreställningar förens på lördag då jag jobbar de tiderna, så klart. Men jag längtar verkligen till lördag för det ska bli kul att se sista föreställningen :-) Brukar alltid vara så stor skillnad på första och sista föreställningen när skådespelarna kommer mer och mer in i det och allt på scenen rullar på bra när de gjort det ett antal gånger innan.

Vi hörs snart igen!

Ha en underbar dag alla!MAF Scen 1

Nu sitter man bakom scenen på MAF och har uppdaterat lite hemsida efter kritik från mor min. Har hjälpt till att sy lite, sydde fast karborrar på Emmas uniform så det ska bli lättare att klä av sig, det kan ju vara bra ;-). Så nu blir det snart lite lunch och sen teaterkik och kanske mer hemsideuppdatering senare idag och i morgon. Blir nog hos Emma inatt så är inte hemma förens i morgon.

Lite kort blogginlägg men det är väl roligare att läsa oftare och mindre än sällan och mycket.

Ha en underbar dag!HELG!

Hej alla glada! Nu är det ju helg igen och denna gången är jag ledig, länge... Jobbar inte förens på torsdag nästa gång så det ska bli skönt. Idag har jag städat av lite här hemma, ska ju grilla med Emma ikväll. Blir årets första grillning, tror jag. Vi grillade i vintras också men kom inte ihåg om det var innan eller efter årsskiftet. Fick ju en elgrill i julklapp så det är smidigt och blir gott fast det inte är någon rök och glöd. Vi får se vad vi grillar dock. Får inte tag på Emma eftersom hon repar idag, hela dagen.

Snart ska jag in i duschen och sen bege mig till repet var det tänkt och se genomdraget de ska ha, snart är det premiär och ni är givetvis välkomna! Premiär 16e mars på MAF Scen 1, läs mer på www.m-a-f.org om ni är intresserade. Tänker på dig med mor om du läser detta. Ni skulle ju komma den 19e, Emma kommer nog inte att vara med då hon har föreställning sen. Men ni är båda välkomna att hänga med och titta på föreställningen.

Solen skiner in i genom fönstret och jag sitter i soffan och svettas. Riktigt skönt att veta att snart halva mars har gått och att sommaren inte är långt borta. Längtar så!!

Nä nu duschen...

Ha en underbar dagLängesen, igen

Nu uppdaterar jag bloggen lite snabbt. Det var längesen jag bloggade nu och för tillfället har jag inte riktigt tid men jag vill ändå sända ut en liten signal om att jag lever för er som inte finns på Facebook. Har haft lite problem att ta mig till jobbet de senaste dagarna. Cykeln jag har använt har fått punktering och när jag skulle laga den märkte jag att hjulet rostat fast och då blir det genast svårare att laga en punktering. Fick hem cykeln häromdagen då jag gick hem från jobbet (ca 5km), igår var det ju till och med. Så idag blir det bussen och förmodligen imorgon också sen är jag långledig och hoppas jag hinner fixa cykeln då, eller någon annan.

Rumskompisen jag hade är ute. Bara så ni vet det.

Jag tror jag vet vad jag vill. Jobba med webben, programmera och utveckla. Så som att programmera hemsidor eller applikationer med mera. Har därför börjat prova på lite som ni säkert ser här på bloggen, den har ändrat lite utseende nu. Hoppas att ni märkt det :P

Ha en underbar dag!