Senaste inläggen
Kategorier Arkiv Länkar
RSS 2.0


bloglovin

Onsdagen är här

Andra dagen på ledigheten men i morgon är den slut. Igår gjorde jag inte mycket, var mest stilla antingen på balkongen i solen eller i soffan framför datorn och uppdaterade utseendet lite på hemsidan, som du ser om du har varit här tidigare.

I helgen var det ju Vårfest med alla underbara människor som var hemma hos oss. Började med att Elle kom på fredagskvällen och det blev lite vin o snack. Lördagen började och det var städning, bakning och fixa o dona. Öppnade första ölen vid lunch och sedan var det igång. Runt fem gick vi ner och började spela kubb. Då fick vi en överraskning, Mattias Engström kom och hälsade på. Han bor för tillfället i Helsinki men var i Karlshamn en vecka så vi bjöd ner honom ett par timmar innan festen började, och han kom ner. Det började trilla in folk under tiden och sen gick vi upp och kastade oss över kanapéerna och cupcakesen!

Efter en stund i lägenheten började det bli dags för mer utomhusaktiviteter och vi gick ner och spelade mer kubb sen blev det också en liten kort runda med brännboll. Tyvärr var det inte så många som var med på spelet. Så vi gick upp igen och sen var det verkligen full fart med skratt, prat, musik och underbara människor.

Det kommer mer blogg, kanske under dagen. Nu är Emma uppe också så det är dags att prata lite med henne, har nu suttit med hörlurarna i öronen och lyssnat på Morgonpasset i P3.

Ha det underbart!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback