Senaste inläggen
Kategorier Arkiv Länkar
RSS 2.0


bloglovin

Vecka 2

Veckan blev inte riktigt som tänkt. Söndagen jobbade jag till 02 och under arbetspasset fick jag för mig att kolla på schemat och såg då till min förvåning att jag på måndagen började 14.30 istället för 18 som jag trodde, vilket gör att nattsömnen blir lite kortare. Pratade med far min på rasten på söndagen också som berättade att min faster åkt in till sjukhuset p.g.a att hennes aorta hade förstorats. Det lät rätt allvarligt så jag hoppades verkligen att det skulle gå bra. När jag morgonen efter runt 09.30 vaknade hade jag ett sms från pappa "Hej Michael ring mig när du vaknar. Kram". Jag förstod direkt vad det handlade om så jag ringde honom. Gunnel, min faster, hade under natten gått bort. Du kommer alltid vara saknad, du försvann alldeles för tidigt.

Jobbade 14.30-23.00 som planerat och tog på tisdag förmiddag tåget upp till Mörrum. Jag ville hem och hade som tur var två lediga dagar. Gick hem till min syster, Nettan, och träffade henne och hennes härliga och busiga ungar. Pappa kom inom efter jobbet och hämtade upp mig, vi körde hem till honom och åt middag, mjölkstuvade makaroner och isterband. Efter maten åkte vi bort till farmor och träffade henne. Det var väldigt längesen jag träffade henne. Kul att se henne även om hon inte längre är som hon var. Samma människa, lika rolig, trevlig och rar. Men lite förvirrad ibland. Kram till dig!

Spenderade natten och mycket av dagen efter hemma hos Lina, Devin och Ellen. Hjälpte Lina att få en välförtjänt sovmorgon. Tog bussen till Mörrum och mötte upp min bror hemma hos honom. Vi beställde mat och åt den tillsammans med Linda tills min pappa ringde på dörren. Han kom in en stund, vi pratade lite, sen körde han ut mig till Galleryda. Lugn kväll hemma hos mor och Nisse med Sveriges Mästerkock och Biggest Looser. Somnade väl runt midnatt men vaknade runt 01-02 och sprang sedan resten av natten mellan toaletten och sängen.

Där är jag än idag, i sängen. Fast har lyckats ta mig hem till Malmö igen så har nu ingen mamma som passar upp på mig.

Ägnar åter en tanke åt Gunnel.


Kram till er alla! Alla behöver en kram, ge en extra.
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback